HomeGastronomiaLluc Alqueza, alumne de l’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa, finalista del concurs...

Lluc Alqueza, alumne de l’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa, finalista del concurs Generación Belcolade

L’alumne Lluc Alqueza, de 2n de cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, Pastisseria i Confiteria de l’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa, ha sigut seleccionat com a finalista del prestigiós concurs Generación Belcolade, una convocatòria que vol reconèixer i posar en relleu les jóvens promeses de les principals escoles de pastisseria i xocolateria del país. El certamen se celebrarà els 6 i 7 de maig de 2026 a les instal·lacions de Puratos, a Sils (Girona), on els participants demostraran el seu talent, creativitat i domini tècnic en el treball amb el xocolate.

La persona guanyadora del concurs, conjuntament amb el seu professor, tindrà l’oportunitat de viatjar al centre de postcollita Cacao-Trace, a la Costa d’Ivori, un dels principals països productors de cacau del món. Allà podran conèixer de prop el procés d’elaboració del cacau i aprofundir en la cultura i l’origen d’este ingredient essencial.

El guanyador o guanyadora serà nomenat Ambaixador de la Generación Belcolade i participarà, juntament amb el seu docent, en esdeveniments, classes magistrals i activitats promocionals de la marca.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies